0000.jpg

W. DESIGN STUDIO WELCOMES YOU

W. Studio Internal Environment

Industrial style decoration

图片2.jpg
Cement wall
图片5.png
Carefully furnished furniture
Light Art Commercial Application
Screenshot%20(10)_edited.jpg

The original entrance designer of the space used a rectangular corridor to pull the entrance to the outside of the building, thereby enhancing the weight and recognition of the entrance; on the other hand, the corridor's winding path leads to the quiet, bamboo forest and landscape stone. The spirit of the modern oriental mansion of this building. The courtyard, bamboo bushes, mountains and rocks, the hidden space temperament and the core concept of the King Neighborhood are in the same vein

Zen | Mansion

Location: Zhe Jiang

TAV 1

Screenshot%20(12)_edited.jpg

Warm and straight bookshelves, each book neatly arranged on it is carefully selected. Surrounded by the fragrance of books and tea, I feel the change of time between words and lines in a comfortable rhythm.

Zen | Mansion

Location: Zhe Jiang

TAV 2

Screenshot%20(17)_edited.jpg

Step into the house, you can see the end decoration of Yongrong, through the pattern of the facade-shaped plastic clip road, showing the welcome commendation of style and beauty, the whole use of a large amount of majestic stone, embedded in black iron decoration The edge and the lighting point make the material fade the heavy impression, construct a new style of modern style, and good at penetrating the compartment to guide the light source, connecting the line of sight between the fields.

Space Office

Location: Tianjin China

Screenshot%20(21)_edited.jpg

This project emphasizes the design concept of youthful vitality, flexible use of color throughout the house. The use of multi-color bold color schemes makes the functional partition of each room clear

Art Private House Location:Shanghai China

TAV 3

1555922267657145.jpg

An independent house in Shanghai not only has a modern glass exterior, but also has a vibrant interior design. The design inspiration comes from the residents' love and research on colors and materials

Design of the villa

Location: Shanghai China

TAV 4

W.png

©2020 by W. DESIGN STUDIO.